Verfland


Ontvang een gratis kleuradvies t.w.v. €75 door Verfland.

Verkoop of koop uw huis via Stermakelaars en ontvang een gratis kleuradvies aan huis. Een ervaren kleurconsulente van Verfland zal samen met u zoeken naar de mooiste kleuren voor bij u thuis. 

Elke woning, groot of klein, nieuwbouw of gehuurd verdient de juiste aandacht. Een goede voorbereiding, kwalitatieve producten en kennis van zaken zal uw klus een stuk gemakkelijker en voordeliger maken. Bij Verfland helpen wij u op weg om uw project tot een goed einde te brengen. Met de gratis Verfland voordeelpas geniet u van extra voordelen en koopt u altijd aan 20% korting.

Wie is Verfland
Al sinds 1992 zorgen wij ervoor dat een huis een thuis wordt. Zowel professionals als particulieren vinden hun weg naar Verfland dankzij het brede assortiment kwaliteitsverven, behang en schildersmaterialen aan de beste prijs/kwaliteit. Ons opgeleid personeel helpt u in de winkel met kleur- of technisch advies. Maar onze kleurconsulente komt ook bij u aan huis. Mede hierdoor is Verfland geworden tot wat het nu is: een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten