Home


Laat uw eigendom verkopen door een 
makelaar met een 💗 voor uw woning.Erkend door het beroepsinstituut voor vastgoedmakelaars (BIV505431) deel ik, Marit (P) Wilms graag met u mijn passie voor vastgoed.
Ik sta ongedwongen in het leven, geniet van mijn werk en ben steeds op zoek naar een passende oplossing voor iedere vraag. Aandacht is cruciaal
Veel makelaars hebben tegenwoordig een overvolle portefeuille met veel huizen. Het maakt ze niet uit welk huis ze verkopen. Mij wel. Ik wil jouw huis verkopen en niet zomaar een huis. Ik werk dan ook bewust met een kleine portefeuille.

Normen en waarden staan bij mij hoog in het vaandel.
Anders dan anders. Daar staat Stermakelaars voor.

Innoverend en verrassend.
We volgen wereldwijd de marketingtrends, nieuwste technologieën en strategieën binnen de makelaarswereld op de voet. We spelen graag in op ‘de standaard van morgen’. Denk hierbij bv. aan een streetview in je huis, 2D plattegronden en 360 graden video’s. 

Een erkend makelaar volgt uiteraard regelmatig bijscholing om zo op de hoogte
te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.
Enkele laatste bijscholingen die ik gevolgd heb zijn:
- De verkoopovereenkomst en de 
aankoop-verkoopbelofte onder de loep
- Verhuurovereenkomst
- Antiwitwas: verplichtingen en gebruik van de nieuwe antiwitwastool
- Woonkwaliteitsnormen en conformiteitsattest.


Lid van IMU, Internet Marketing Universitei

Bel mij voor vrijblijvend advies of een gratis schatting.
Tel. 0485-479759
Graag tot binnenkort.
Marit (P) WilmsReferenties:

Onze samenwerking met Marit is een fijne ervaring geweest bij de aankoop van ons huis. Ze wil zowel verkoper als koper tevreden stellen en dat door vlotte, open communicatie. Marit haalde zowel goede als minder goede punten van het huis aan waardoor we wisten waar we ons aan mochten verwachten. Daarnaast was Marit ook aanwezig bij het tekenen van de akte wat zorgde voor een vlekkeloze overdracht. Wij zijn Marit erg dankbaar voor de vlotte (ver)koop van onze nieuwe thuis. We raden haar zeker aan! LH

Geen opmerkingen:

Een reactie posten