VERKOCHT | Appartement met prachtig zonneterras (60m²) in hartje Overpelt, 3 slaapkamersAdres: Rodenbachlaan 50 bus 6 Overpelt
Waarom zou je hier willen wonen?
- Fantastische woonlocatie, nl. hartje centrum
- 2 terrassen waarvan één groot mooi zonneterras (maar liefst 60m²)
- Veilig gevoel, op de eerste verdieping
- Verrassend ruim appartement met 3 slaapkamers
- Goed onderhouden, instapklaar
- Carport voor de auto met afgesloten automatische poort en groene zone
- Mooi uitzicht op de oude pastorie en de Lindeboom.MEER LEZEN EN MEER FOTO'S, KLIK DAN HIER ONDER LINKS OP DE BRUINE ZIN: Meer lezen>>


Bouwjaar 2000-2002
EPC: 101 Unieke code: 2016101100019019901 
CV: gas
Overal zijn vliegenramen
Servicekosten: € 85 p/m
Openbaar vervoer is vlakbij, zowel bus als trein.
Gelegen vlakbij het centrum waar men alles kan vinden voor het dagelijkse leven, ook lagere en middelbare school zijn in de buurt.

Bijzondere informatieplicht:

Vergund, Woningbouwgebied, Geen dagvaardingen, Geen voorkooprecht, niet verkaveld, 
Onroerend goed is niet gelegen in een overstromingsgebied


Dit is niet zomaar een appartement, nee, dit is rustig wonen in residentie De Lindeboom met alle voorzieningen “om de hoek”. Met het dorp, de verbindingswegen én het buitengebied binnen handbereik. Wat wil je nog meer?

Op nummer 50 is een schitterend instapklaar appartement te koop. Met maar liefst 2 terrassen, eentje voor de ochtendzon en een heel groot voor de namiddag-en avondzon, een ruime woonkamer voorzien van parket, eetkeuken (keramische kookplaat met dampkap, frigo met diepvriesvak, afwasmachine), grote berging, 3 slaapkamers, mooie badkamer (toilet, dubbel badkamermeubel, ligbad met douchemogelijkheid), wasplaats en cv ruimte, apart toilet, lift, carport, buitenberging.

Je zal je hier direct thuis voelen. Niet alleen in het appartement maar ook in de aangename omgeving. De huidige eigenaar heeft hier altijd heel graag gewoond, samen met zijn vrouw hebben ze hier 15 prachtige jaren gehad en met pijn in het hart gaat hij deze mooie plek verlaten. Het is tijd voor een nieuw verhaal. ….

De locatie is ruim van opzet met veel groen. Je woont hier centraal ten opzichte van alle dorpsvoorzieningen. Vlakbij de kerk, scholen (lagere en middelbare school), cultuurcentrum Palethe, speeltuin Het Pelterke, winkels,...Bovendien ben je in enkele minuten op de verbindingswegen richting bv Hasselt, (autostrades E 313 en E 314), Eindhoven enz. Openbaar vervoer is vlakbij, er zijn zowel veel bus- als treinmogelijkheden. In de omgeving woont een mix van jong en oud.
Wonen in Hartje Overpelt, met uitzicht op de Oude Pastorie, bijna onder de oude Lindeboom… Nieuwsgierig geworden naar dit appartement? Maak dan direct een afspraak om de sfeer, de ruimte en de locatie zelf te ervaren! U kan ons elke dag bereiken van ’s morgens 9u tot ’s avonds 21u op tel.nr 0485-479759.


Maten zijn indicatief.Hieronder treft u enkele impressies aan van mogelijkheden hoe je een dakterras kan aankleden, bv. met kunstgras, kleine planten/coniferen, tuinset enz

Zicht op carport


Berging


Zicht op uitrit met automatische poort
Wil je graag meer weten over Overpelt, neem dan eens een kijkje op hun website:
www.overpelt.be

Nieuwsgierig naar wat men vertelt over de Lindeboom en de Oude pastorie?

Tal van legendes rond de Linde zijn door de eeuwen heen verteld. De boom zou geplant zijn ter nagedachtenis aan een grote epidemie. En de boom zou geplant zijn door Keltische Druïden. Maar feit is dat hij in het in 1910 verschenen boek 'Arbres remarquables de Belgique' van Jean Chalon, een 8e plaats in nam op de lijst van de dikste bomen van het land. In 1966 is de boom tot monument verkozen. Voor meer info: https://inventaris.onroerenderfgoed.be/erfgoedobjecten/80376De bouw van de pastorie in 1728 heeft een hele historie. Het ten zuidoosten van de huidige pastorie gelegen Heesakker behoort tot één van de oudste nederzettingen van Overpelt. De naam is een samenstelling van hees, 'kreupelhout' en akker, verwijzend naar een door grachten van laagstammig kreupelhout besloten akker, wellicht de primitieve, gemeenschappelijke dorpsakker van Overpelt. Wilt u hier graag meer over weten, neem dan een kijkje op: http://limbopedia.com/pastorie-overpelt-1728
Geen opmerkingen:

Een reactie posten