ENKELE REDENEN WAAROM JE EEN LEGE WONING BETER KUNT INRICHTEN VOOR DE VERKOOP!

Niet ingerichte woningen verkopen minder snel. Waarom, dat lees je hieronder...


De ruimte is minder goed in te schatten
Mensen kunnen een ruimte minder goed inschatten als deze leeg is. Past er nu wel of geen bed in die smalle kamer? Gaat onze zetel wel passen? En hoe ga ik deze ruimte nu handig inrichten? Lege ruimtes ogen ook nog eens kleiner. Door de woning in te richten laat je juist de mogelijkheden van elke kamer zien.


Oneffenheden vallen opMocht de woning niet perfect opgeknapt zijn, dan vallen eventuele oneffenheden veel meer op. Denk aan een kleine beschadiging op de muur, een stopcontact op een vreemde plek of een afdruk van een kast. Natuurlijk kun je deze oneffenheden allemaal wegwerken door bijvoorbeeld alle muren opnieuw te stuken en te schilderen, maar de praktijk leert dat de meeste verkopers dergelijke grote klussen niet meer willen oppakken. Een woning inrichten gaat dan eenvoudiger. En ja, ook dan moet ik mensen soms adviseren om toch te gaan schilderen, omdat de kleur op de wand te aanwezig of te donker is.


Sfeer ontbreektEen huis kopen blijft een gevoelsding. Naast dat het huis op de juiste locatie moet staan, moet het huis ook goed voelen. Het moet passen bij de levensstijl die de aspirant koper voor ogen heeft. Door de woning in te richten en er een bepaalde sfeer neer te zetten, spreek je het gevoel van de aspirant koper aan. Dat verkoopt!

Stermakelaars kan u helpen om uw leeg huis zo goedkoop mogelijk in te richten.
Tevens helpen wij vrijblijvend met vastgoedstyling. 
Voor meer info bel 0485-479759.Geen opmerkingen:

Een reactie posten